Tæt på Bamse

Musikforedrag om Flemming Bamse Jørgensens Liv

Velkommen til en aften fyldt med varme minder, rørende fortællinger og skøn musik, når vi dykker ned i livet bag scenen hos én af Danmarks mest folkekære musikere, Flemming Bamse Jørgensen. Denne helt særlige aften bliver ført an af to personer, der stod Flemming nærmest: hans elskede enke, Käte Jørgensen, og hans mangeårige kapelmester og ven, Peter Bødker.

Gennem rørende fortællinger vil Käte og Peter dele anekdoter og personlige historier fra Flemmings liv, både som musiker og privatperson. Du vil få et unikt indblik i mennesket bag den karakteristiske stemme og det varme smil, der berørte så mange hjerter.

Aftenen byder også på fællessang, hvor vi sammen vil synge nogle af de mange sange, der gjorde Bamses Venner til et af Danmarks mest elskede bands. Vi vil genopleve hits som “Vimmersvej,” “I en lille båd der gynger” og mange flere.

Inden foredraget begynder, vil der blive serveret flæskesteg – en af Flemmings absolutte yndlingsretter – så vi kan nyde en god middag i selskab med hinanden, inden vi sammen hylder og mindes en af Danmarks store musikalske legender.

Glæd dig til en aften fyldt med musik, minder og nærvær.
Dører åbnes kl. 17.00 – vi spiser kl. 17:30
Prisen er inkl. foredrag og hovedret samt kaffe.